5 oktober 2019

De veranderingsdrift heeft me in z’n greep. Zo heb ik al de kleine vijver dichtgegooid, het bielzenperk met de grond gelijk gemaakt, de pindakaasstruik verplaatst, het mini-vijvertje-met-de-handjes verwijderd en nog tal van kleine ingrepen gepleegd. Ik moet toegeven: het klinkt allemaal nogal dramatisch. Dichtgooien, met de grond gelijk maken, verwijderen; alsof het er allemaal niet toe doet. Maar niets is minder waar. Het dient eigenlijk een hoger doel. Welk doel? Zodra het één en ander handen en voeten krijgt laat ik het weten! (misschien)…  De foto’s zijn voor de duidelijkheid van de oude situaties dus. Wil je met eigen ogen zien wat ervan geworden is? Dat kan volgend jaar weer. Tijdens één van de open weekenden, of in groepsverband op afspraak. Ik heb nu alweer zin in het nieuwe tuinseizoen!